Reglament

1. L’objectiu XCR Superseries.

Com totes les curses de resistència, consistirà a fer el màxim nombre de voltes al circuit tancat de 2,6 Km. en un temps exacte de 3 hores. On s’afegiran diferents variants per donar més joc a la prova i espectacle. On cada participant pugui escollir la traçada que li sigui més interessant, en funció de la seva experiència. Un tipus de prova amb la intenció i filosofia fixada, en les millors curses de btt.

La sortida es donarà el dia 27 d’octubre a les 10:00h i es donarà la prova per finalitzada a les 13.00 hores. Tots els corredors que estiguin en volta en finalitzar les 3 hores, hauran d’acabar la volta passant de nou per l’arc de sortida, per tal que quedi correctament comptabilitzada.


2. Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran per web, amb les següents categories:

E-BIKE (Categoría única)
SPORT (14 a 29 años)
MASTER 30 (masculino, femenino)
MASTER 40 (masculino, femenino)
MASTER 50 (masculino, femenino)
EQUIPO DE 2 (masculino, femenino, mixto)
EQUIPO DE 3 (masculino, femenino, mixto)

L’edat mínima per poder participar, serà de 14 anys, amb la presentació de l’autorització signada pel pare / mare o tutor. autorització_XCR


3. Assegurança
Els participants no federats hauran de pagar una assegurança obligatòria de 3€.

És indispensable de presentar la llicència federativa en vigor, a l’hora de recollir el dorsal. En cas que no es tingui disponible, s’haurà de pagar aquesta assegurança.
L’organització no es fa responsable de cap accident del qual pogués ser causa o víctima el participant, que haurà d’estar cobert amb la corresponent llicència federativa o assegurança d’accidents obligatòria contractada a l’organització, en cas de no estar federat. Tampoc es farà responsable de les despeses ni els deutes que poguessin contraure els participants durant la prova, ni de les pèrdues o avaries que poguessin patir les bicicletes o qualsevol equipament dels participants. El participant eximeix a l’organització de qualsevol responsabilitat per pèrdua o deteriorament d’objectes personals per qualsevol circumstància.


4. Salut
Els participants inscrits a la prova, declaren que participen de forma voluntària, sota la seva responsabilitat, i que reuneixen les perfectes condicions de salut i físiques necessàries, per participar en una prova d’aquestes característiques, on es requereix un esforç extra.


5. Bicicletes admeses i identificació
Les bicicletes permeses en la prova, seran totes aquelles amb especificacions de muntanya, ja siguin Mountain Bikes (26″/27.5«/29« polzades i/o «fat») rígides, amb suspensió o dobles, així com bicicletes de categoria «cicle-cross»

Bicicletes elèctriques (e-bike). Seran admeses només bicis del tipus E-Pedelec, amb assistència al pedaleig, i amb la corresponent limitació dels seus motors fins a 25 km/h.
Utilització d’una única bateria per a tota la prova, aquesta serà precintada i no tindrà condicions a la seva autonomia.

Cada bicicleta anirà degudament identificada amb un dorsal i xip que caldrà fixar al manillar de la bicicleta de forma visible. No està permès retallar ni doblegar qualsevol dorsal.


6. Dorsals
Els dorsals s’assignaran per ordre d’inscripció.
La recollida de dorsals i xips s’efectuarà el mateix dia de la prova, a la zona de sortida.


7. Box
S’habilitarà una zona reservada perquè els participants o equips disposin d’un espai mínim de 3×3m. Per muntar el seu Box o carpa.


8. Guanyador i premis
El format de cursa determina el guanyador a qui hagi fet més voltes senceres al circuit des del punt horari de sortida i el punt horari final.
Els trofeus es donaran als tres primers classificats de cada categoria.


9. Normativa
– Serà obligatori l’ús del casc durant tota la prova.
– No es pot circular en cap cas en sentit contrari al llarg del circuit.
– En cas de patir qualsevol tipus d’avaria, punxada, trencament de cadena, etc. i no es pot reparar al lloc amb mitjans propis, s’haurà de completar la volta per continuar a la cursa.
– No es pot fer canvi de participant de l’equip fora de la zona específica per fer-ho. Això seria motiu d’exclusió de cursa.
– Sigueu respectuosos amb l’entorn. Si heu de llençar qualsevol embolcall que sigui en la zona de relleus, per tal que sigui controlada i rapida la seva recollida.
– L’organització facilitarà servei de WC. Demanem per favor que es faci un ús respectuós, per tal de mantenir-los en òptimes condicions d’ús, per a tothom.
– Queda prohibida la circulació dintre del circuit de tota persona aliena a la cursa excepte personal de l’organització i corredors que portin el seu dorsal i xip de control.


10. Sancions
L’organització podria aplicar sancions en cas de donar-se situacions conflictives:
S’ha de respectar en tot moment i sota qualsevol circumstància la senyalització del circuit. Saltar qualsevol cinta delimitadora suposarà penalització o desqualificació de la cursa.

Els relleus només es podrà fer dins de la zona delimitada per a tal fi. En cas de fer-lo fora d’aquesta zona, l’equip serà sancionat amb voltes.

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir. Les decisions de l’organització seran inapel·lables i les sancions podran anar des d’una sola volta fins a la possible desqualificació depenent de la incidència.


11. Confirmació consentiment
La participació en la cursa comporta l’acceptació del reglament i la renúncia a tots els drets i pretensions contra l’organitzador d’aquesta prova, dels danys que es puguin ocasionar durant el transcurs.

– L’organització es reserva el dret a la modificació del traçat del circuit si les circumstàncies ho requereixen.
– L’organització es reserva el dret de la modificació d’aquestes normes si per seguretat o causa major fos necessària, previ avís als participants.
– Un cop feta la inscripció, no es retornarà l’import de la dita inscripció.
– L’organització no assumirà cap responsabilitat si l’esdeveniment se suspèn per causes de força major.


Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close